Boris van zonneveld

20 jaar - havo

0
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Boris van zonneveld (20 jaar)

? stemmen

de bekende mannen

Koen liep door het bos naar de het stadje waar hij woonde, Arenddel.
Arenddel is de rijkste stad van de hele de wereld. Maar Koen was niet rijk, hij woonde onder de grootste brug van de stad. Hij had geen ouders ook nooit gehad of in ieder geval nooit gekend. Hij heeft alles alleen moeten doen. Maar goed, terug naar het bos. Toen hij bijna bij Arenddel was dacht hij dat hij iets hoorde, een brekend takje of zo, dus keek hij achterom maar zag niets. Hij hoorde het nog een keer maar negeerde het geluid en liep verder . Toen hij bij Arenddel was aangekomen, moest hij langs de poortwachters maar dat is niet makkelijk. Gelukkig waren de poortwachters aan het slapen, wat een geluk! Hij kon er makkelijk langs dacht hij, maar dat was te vroeg gezegd want een poortwachter werd wakker. “Oh nee hè” dacht Koen.
De poortwachter rende achter hem aan maar de uitrusting van een poortwachter is best zwaar dus koen kon net aan ontsnappen.
Koen was thuis nou ja thuis kan het bijna niet noemen hij was meestal ergens anders dan onder de brug. Hij vroeg zich af waarom andere kinderen wel ouders hadden en hij niet maar toen hij aan het denken was gebeurde er iets onwaarschijnlijks er kwam een man naar hem toegerend en de man riep ” help me ze willen me pakken! Ze willen me pakken! ”.
Dat vond koen best raar want meestal kwam er niemand onder zijn brug, nou ja het was niet echt zijn brug maar zo noemde hij het.
De man rende weer weg er zaten mannen in witte pakken achter hem aan, heel lang geleden zag Koen ook mannen in witte pakken maar wat ze deden wist hij niet, hij had alleen maar herinneringen.
Omdat hij toch niets kon doen en de witpakken hem bekend voorkwamen besloot hij achter hun aan te rennen, gelukkig merkte de witpakken niet dat hij hun achtervolgde.
Het was heel stil je kon een speld horen vallen maar toen de witpakken onverwacht stopte zag Koen geen reden om te stoppen, maar toen zag koen het, een vliegend ding, een ovaal vliegend ding het ding kwam naar de grond de witpakken stapte in het grote vliegende ding.
Toen de witpakken er al een tijdje in waren besloot koen om er ook in te gaan, net toen koen instapte vloog het ding weg hij hoorde stemmen, die moeten vast van de witpakken zijn ze zijden iets als “wat moeten we doen met die man”
Toen zij iemand anders een beetje geërgerd “hij heeft ons gezien dus zorg dat ik hem nooit meer zie”. Koen hoorde voetstappen hij moest zich snel verstoppen maar het was al te laat iemand zag hem, de man die hem zag was duidelijk niet blij met de komst van koen, de man riep de witpakken. Koen wist meteen dat dit niets goeds kon betekenen, hij probeerde nog te ontsnappen maar het was al te laat de witpakken hadden hem al te pakken, koen hoorde die geërgerde stem weer de stem zij “wat is er nu weer aan de hand waarom vliegen we niet!” maar toen zag de man het al, een verstekeling.
de man sloeg koen heel hard, maar koen merkte het nauwelijks hij wou alleen maar naar huis nou ja brug. De man schreeuwde “hoe weet je van ons af!” maar voor dat koen antwoord kon geven stelde de man nog een vraag omdat koen geen antwoord kon geven werd de man heel boos, de man gooide zonder nadenken de enorme deur van het vliegende ding open en gooide koen naar beneden, de witpakken probeerde de boze man nog tegen te houden maar het was te laat koen viel…

Ontwerp door Willem Verweijen