Babet Kouwenhoven

20 jaar - Havo

0
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Babet Kouwenhoven (20 jaar)

? stemmen

De beste vakantie ooit ?

Ik had me er zo op verheugd! Een vakantie, alleen met mijn 3 beste vriendinnen. In een super luxe hotel in Spanje. Zon, zee en strand. We hadden er vanaf begin 2014 voor gespaard, en dan is het eindelijk zo ver. Ik had me koffer propvol ingepakt en gaf me vader en moeder een kus. Ik liep met mijn koffer en met me vriendinnen naar de ingang van Schiphol. We checkten in en liepen naar onze gate.
Toen we eindelijk in Spanje waren, stapten we in een taxi op naar ons hotel. We gaven de taxichauffeur een dikke fooi want hij was zo gezellig! Toen we aankwamen, zag het er van de buitenkant niet zo fris uit. We vroegen nog wel duidelijk of dit hotel Boxita was, en hij knikte voluit ja.
We liepen naar binnen en vroegen wat ons kamernummer was, en hij gaf ons onze sleutel. We kwamen de kamer binnen, we deden de lichten aan en toen zagen we eerst een rat lopen. Ik sprong in de armen van mijn vriendinnen en we gilden keihard. De rat werd bang en rende weg. We liepen verder en toen zagen we 2 tweepersoonsbedden staan. De lakens waren heel erg smerig en er zat overal bloed op de lakens. De badkamer was het allersmerigst, het smerigst van alles. In de douche was schimmel, er lagen gebruikte scheermesjes in en nog allemaal beschimmeld sop. In het bad lagen wijnflessen en heel veel roest. Je kon niet eens in de spiegel kijken. En dan de wc. We durfden we deksel nog geen eens omhoog te doen, we wisten al dat er poep in lag of iets anders smerigs.
We liepen met onze koffers en al naar beneden en vragen of dit wel echt het goede hotel was. Hij knikte volop ja. 1 vriendin belde haar moeder en vertelde hoe het hotel eruit zag. Der moeder regelde een hotelinspecteur en die kwam gelijk naar Spanje. We gingen slapen in de lounge, dat was als enige nog te doen van dit hotel.
De volgende dag was de hotelinspecteur er, hij ging praten met de baas van het hotel en liep naar onze kamer. Hij kwam binnen en zei meteen dat het niet goed was. Hij pakte z’n laptop en ging zoeken naar het echte hotel waarvoor we hadden geboekt.
Meteen belde hij een taxi en die bracht ons naar dat hotel. Die baas van het vieze hotel werd gearresteerd voor oplichterij en wij hadden tot slot de beste vakantie ooit!

Ontwerp door Willem Verweijen