Tess kamphuis

20 jaar - havo

0
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Tess kamphuis (20 jaar)

? stemmen

de drie vriendinnen op wereldreis.

Ik ging samen met twee vriendinnen een wereldreis maken. We hadden besloten om te beginnen bij Thailand. Morgen was de grote dag dat ik samen met mijn vriendinnen op reis zou gaan. Ik moest om half 4 mijn bed al uit om naar Schiphol te gaan. Mijn vader bracht ons naar Schiphol. Toen we aankwamen op Schiphol pakte wij onze spullen uit de kofferbak, ik gaf mijn vader een dikke kus en zei tegen hem tot over vier maanden. Ik liep samen met Sam en Anne naar binnen en we liepen naar onze gate . We stapte het vliegtuig in en gingen met zijn drie├źn naaste elkaar zitten. Eindelijk zat alles in het kastje boven ons, dus konden we even rustig zitten.

Toen we waren geland gingen we nog heel even kijken bij de winkeltjes en dan zouden we onze huurauto op gaan halen. We kwamen bij een winkeltje aan met alleen maar make up. Anne had nog een nieuwe mascara nodig, dus die ging even informeren over welke mascara nou goed is. Uiteindelijk waren we klaar, dus konden we naar de autoverhuur. Toen we daar aankwamen stond de auto die wij gehuurd hadden al klaar, we hoefden alleen nog onze tassen in de auto te doen en dan zijn we klaar.

Na anderhalf uur rijden kwamen we aan in ons hotel. We zetten onze spullen in de loby en liepen naar de bali om te vragen of de sleutel mochten. De man vroeg of hij met ons mee moest lopen, en ja.. datt wilde wij wel. Hij vroeg of hij wat on tillen dus ik gaf al mijn spullen aam hem. We waren eindelijk klaar dus konden we lekker aan het strand gaan zitten met onze bikini aan. Het was avond dus was het tijd om te gaan eten.. maar wij moesten ons natuurlijk nog wel even mooi maken stel je voor dat we een leuke jongen tegen komen zei sam.

Ontwerp door Willem Verweijen