Roel Vrijaldenhoven

21 jaar - Havo

1
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Roel Vrijaldenhoven (21 jaar)

? stemmen

De grote verrassing

Ik stond op Schiphol met mijn ouders. Ik wist niet waar we naar toe zouden gaan, maar opeens zei mijn vader toen: “We gaan een kleine reis maken door Europa” Ik schrok me dood. “Dat wil ik helemaal niet, ik wil naar Egypte. Lekker warm en leuke activiteiten om te doen.” Daar stond ik dan, teleurgesteld op het vliegveld. “Ik ga niet mee, ik heb er totaal geen zin in. Gaan jullie maar lekker met z’n twee├źn.” Maar nee het gebeurde niet, ik moest mee. Ik hoorde mijn ouders fluisteren. Ik wist niet waar het over ging. Ik vroeg aan ze: “Waar zijn jullie over aan het praten.” “Dat is een verrassing,” zei mijn moeder. We moesten het vliegtuig in. Ik met mijn teletubbie koffer. En mijn ouders met een gewone tas. Ik wist nog niet waar we naar toe zouden gaan. Toen hoorde ik van mijn ouders dat we naar Duitsland gingen en vanaf daar met de trein naar Oostenrijk gingen. Toen we in Duitsland waren gingen we eerst even kijken hoe het eruit zag. Toen we het hadden gezien gingen met de trein naar Oostenrijk. Daar keken we ook even en toen kwam de verrassing. Mijn ouders wilde naar Griekenland gaan, maar ze zeiden dat we naar Egypte gingen. Ze vonden het anders zo zielig voor me. En daar bleven we veel langer dan in al die andere landen. Dit was pas een leuke verrassing. We gingen kijken naar de piramides van Cheops, de Sfinx, we vaarden over de Nijl en we gingen naar een museum waar allemaal mummies lagen. Heel veel goud en ik mocht van mijn ouders een VIP tour. “Dit is de leukste vakantie ooit!!” We gingen naar huis en ik vertelden mijn hele reis. Ze vonden het geweldig.

Ontwerp door Willem Verweijen