lisa marie wijgergans

20 jaar - havo/vwo

1
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

lisa marie wijgergans (20 jaar)

? stemmen

de weg van mijn leven

Onderweg naar de toekomst. Het verleden verlaten hopend op een nieuw leven. Op een nieuwe start.
Elke dag droom ik ervan dat mijn dierbare genezen zodat ik in rust verder kan leven maar het is ook niet makkelijk om elke dag aan te horen dat je lelijk of dik bent maar hier ben ik in de afgelopen wel aan gewend
Het enigste wat ik nog heb is hoop maar dit begint door de jaren heen ook af te takelen. Waarom ben ik niet als die coole mooie meisjes van school?!? Nou ja wanneer komen dromen uit… elke dag sta ik op om naar school te fietsen maar wat doe ik daar nu helemaal wachten tot ik weer uitgescholden word? En ja dan nog die leraren die er toch niks aan doen. Ja zo’n preek van een uur die ik toch al zo’n 1000 keer heb gehoort. En als deze afgelopen is ja dan komt t. “Trek het je niet aan” zeggen ze dan. Ja of ik daar wat aan heb. Ze maken het alleen maar erger. Ook mijn ouders helpen niet echt. Jij bent de enigste die mij begrijpt. Nou ja dan nog maar even door gaan het jaar is bijna voorbij.
Tot morgen xxx.

Ontwerp door Willem Verweijen