Zeynep Dur

21 jaar - Havo

0
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Zeynep Dur (21 jaar)

? stemmen

Een vakantie om nooit meer te vergeten.

‘Over 2 dagen is dan de dag dat we eindelijk weer op vakantie gaan. Ik heb er heel veel zin in. Mijn zus en ik zijn al begonnen met inpakken we konden gewoon niet wachten. Oh ja ik vergeet me helemaal voor te stellen. Ik ben Ela. We gaan altijd met de auto op vakantie, wat we heel erg leuk vinden. We gaan naar Turkije. Dus ja het duurt 4 dagen om daar eenmaal aan te komen. We nemen tussendoor wel pauze. De ene keer zitten we te lunchen in Oostenrijk en de andere keer in Hongarije, maar als we in Turkije zijn is het echt super leuk. Ik kan gewoon niet meer wachten’.

Vandaag is dan eindelijk de dag dat we op vakantie gaan. We zitten al in de auto en zijn net weg van huis. Op gegeven moment zien we al weer een bordje met België dat is snel. Het is al halve wegen de avond en we zijn al bijna uit Frankrijk. Mijn vader rijd heel even door en staat dan aan de kant om te gaan slapen. Ik vind het best wel logisch want tja mijn vader heeft ook rust nodig . De volgende dag word ik wakker en zie allemaal bomen. Het is zo mooi. Mijn moeder en broertje zij n al op en bereiden het eten alvast voor. Als iedereen wakker is gaan we ontbijten en mijn vader gaat weer verder met auto rijden. Als we onderweg zijn zien we een politie auto en vraagt of de auto even aan de kant kan gaan. We gaan netjes aan de kant en de agent vraagt ons dingen. ‘Ja goede middag, heeft u misschien deze man gezien?’. ’Euhm…. Nee sorry, maar waarom vraagt u dat?’. ‘Nou we zijn op zoek naar hem, omdat hij iemand heeft vermoord en hij is voor het laatst hier in de buurt gezien’. ’Oh… okey als we hem zien dan bellen we u zo snel mogelijk’. ’Okey bedankt fijne dag nog verder’.

De volgende dag is het gewoon hetzelfde als de eerste dag er gebeurd niets. De dag er na gebeurd er wel iets vreemds. We zijn aan het lunchen en er komt iets onze kant op rennen. Als het dichterbij komt zien we dat het een man is. Het lijkt een gewone man maar mijn vader zegt dat het die man is op dat blaadje van de politie agent. We doen heel normaal als hij naar ons komt hij rent door en mijn moeder belt snel de politie en mijn vader gaat achter hem aan rennen. De politie komt snel en de man wordt opgepakt. De politie zegt dat deze man heel erg gevaarlijk is. Hij heeft niet alleen iemand vermoord, maar is ook iemand die in de drugs wereld zit en hij heeft er heel erg veel geld mee verdient. Hij had wel veel mannen die achter hem stonden, maar toen ze er achter kwamen dat de politie achter hem aan zit zijn ze allemaal weggegaan. De politie bedankt ons heel erg en we komen ook nog op het nieuws we beseffen nu pas wat we hebben gedaan. Als beloning krijgen we 10.000 euro! We kunnen het bijna niet geloven. Als we weer terug zijn is iedereen trots op ons en deze vakantie zal ik nooit meer vergeten.

Ontwerp door Willem Verweijen