Gözde Musluk

21 jaar - mavo/havo

1
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Gözde Musluk (21 jaar)

? stemmen

Onderweg met mijn vleugels..

Heeft iedereen vleugels? Ja. Iedereen heeft vleugels, maar er zijn nauwelijks mensen die zijn of haar vleugels kunnen vinden. Ik heb vleugels, ik ben vrij. Of beter gezegd ik heb mijn vleugels gevonden. Mijn vleugels. Mijn deur naar vrijheid. De deur is smal. Als je teveel dingen aan je hoofd hebt kan je er niet doorheen.
Het voelt goed. Vrijheid. Het leven is een gevangenis, je moet jezelf bevrijden. Uit het leven. Het vogel in je, die moet je vinden. Als je hem vindt, is alles makkelijk.
Het is moeilijk. het vogel vliegt steeds weg als je hem wilt pakken. Hij is snel. Je moet je hoofd leeg maken zodat je sneller kan gaan. Ik heb het gedaan. Ik heb hem gepakt. Alles is makkelijk. Het is een kunst, niet iedereen kan dat. Ik wel, ik heb ze gevonden. mijn vleugels in wit, het lichte gevoel is met niets te vergelijken.
Ik ben onderweg.
Met mijn vleugels…

Ontwerp door Willem Verweijen