Luc Wehrens

19 jaar - Gymnasium

1
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Luc Wehrens (19 jaar)

? stemmen

Onderweg naar antwoorden

Onderweg naar antwoorden
‘Toen ik wakker werd, had ik vragen. Vragen, zoals: wat zal er gebeuren na dat de Aarde niet meer zal bestaan? Hoe zal de toekomst eruit zien, als we niets tegen milieuvervuiling doen? Is er een nieuw leven na de dood?
Allemaal vragen, waarop nu geen antwoorden zijn.
Maar als je zoekt, vind je. En als je niet zoekt, vind je niks.
Da’s logisch.
Dus ik vertrek. Waar naartoe weet ik ook niet. Maar ik ga zoeken, want ik wil antwoorden.
Zo begon mijn rijs. Willen jullie meer horen?’
Vroeg ik aan de mensen rond het kampvuur.
‘JA!!!’
‘Zoals jullie willen. Ik pakde eten en drinken en warme kleren voor de zekerheid. Toen vertrok ik naar… naar… maar waar naartoe? Ik wist niet wat me te wachten stond, en het zou gevaarlijk kunnen zijn…’ Bedacht ik me ‘Maar toch had ik zo’n gevoel dat ik het ging overleven en dat ik zou vinden wat ik zou hebben willen gevonden.
Zo begon het. Zo ging ik weg. Ergens naartoe, maar ik weet niet waar. Toch ga ik. Zo begon het.

EINDE

Dit is eigenlijk een verhaal waar iedereen zijn fantasie zou moeten gebruiken, zodat ze er een spannend, verdrietig of blij einde aan kunnen toevoegen dat misschien alleen hun leuk vinden, en de rest niet, maar dat is niet erg, omdat iedereen zijn eigen smaken heeft.
In ieder geval, ik had heel veel plezier om een einde aan dit verhaal te bedenken, ik hoop dat jij er ook net zo veel plezier aan zal hebben, voor de rest, gebruik je fantasie en…
Veel Plezier!

Luc Wehrens,
11 jaar

Ontwerp door Willem Verweijen