Rowin Kaag

21 jaar - havo/vwo

54
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Rowin Kaag (21 jaar)

? stemmen

Onderweg of toch niet?

Het was een dag zoals alle andere dagen wel een beetje nat maar dat maakte niks uit. Ik kwam uit bed een ging mijn tanden poetsen toen ik opeens mijn poes zag zitten, ik schrok me kapot! Zo erg dat ik bijna de tandenborstel liet vallen maar dat gebeurde niet. Toen ik beneden was ging ik op de bank zitten waar ik een heerlijk kopje thee dronk met een broodje erbij. De uren vlogen voorbij (letterlijk), ik had blijkbaar te veel drugs genomen in de middag. Ik moest naar mijn vriend toe om een pakketje te halen maar onderweg zag ik rare dingen. Ik was op de helft van de rit toen ik opeens een vrouw in de boom zag hangen ik ging naar de vrouw toe en nam haar mee in mij auto. Ik had het erg gezellig met de vrouw toch was er iets raars aan de hand de vrouw was namelijk zwanger! Ik vroeg aan de vrouw of ze toch mee wou gaan naar mijn vriend zij zei met een glimlach “ja graag”. Toen ik bij mijn vriend was aangekomen moest ik toch maar weer wat afvallen omdat ik te dik was de zwangere vrouw was ook wel dik maar die was zwanger. Mijn vriend was een echte hooligan waar je geen ruzie mee wil maar toch deed de zwangere vrouw dat en de vrouw was uiteindelijk dood gegaan. We moesten het lijk begraven en dat deden we ook. Ik kreeg het pakketje van mijn vriend en nog wat drugs om te relaxen. Op de terugweg zag ik nog meer rare dingen wat te veel was om nu op te noemen. Maar opeens werd ik door een vrachtwagen aangereden en ik ging dood. Maar hoe kan ik dit verhaal dan getypte hebben? Dat komt omdat ik wist dat dit ging gebeuren. Nu ben ik altijd onderweg om het goede pad te zoeken als geest. Eind goed al goed.

Ontwerp door Willem Verweijen