Milan Koppers

20 jaar - D1K

0
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Milan Koppers (20 jaar)

? stemmen

Op Reis

Ik stond op het busstation in Rotterdam, en ik hoorde dat ik een kwartier vertraging kreeg. Een grote zakenman die stond naast mij en zei ”ik ga naar Tokyo alleen me vrouw is gisteren doodgeschoten”. ”en ik wil van een 100 meter hoog gebouw afspringen.” Ik zei ”dat moet je doen!!!” Een week later zag ik in de krant dat er een grote zakenman in Tokyo van een gebouw was gesprongen. Hij heette Origamio Nagatisimo. Zijn vrouw was doodgeschoten die heette Shan-jonk Kleepango. Maar mijn bus was eindelijk aangekomen, we gingen naar de moordstad Parijs. Daar zag ik een bord met JE SUIS CHARLIE. En ik gooide hem in de openhaard. Maar ik was klaar met Parijs ik wilde naar Jakarta in Indonesië Dus toen ging ik naar het vliegveld, ik pakte een passasiersvliegtuig met wel 288 personen erin. ik vloog 10 kilometer in de lucht en ik sprong eruit met een parachuut en hun waren ergens in New York neergestort. En ik was in Jakarta, daar ging ik bami eten. Doei!!! 🙂

(alle passasiergs waren dood)

Ontwerp door Willem Verweijen