Roan van Essen

20 jaar - Havo

2
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Roan van Essen (20 jaar)

? stemmen

Op weg naar het eind.

Ik stond op het station met 2 koffers in me handen. Ik hoorde van ver af al de trein komen. De conducteur vroeg: “Waar gaat u naar toe “? Ik liet me kaartje zien en zei glimlachend: “naar Amerika ik heb gehoord dat het daar op dit moment heel erg zonnig is”. De reis naar Amerika duurde erg lang wist ik nog van 20 jaar geleden, nu in de tussentijd ben ik alweer 50 jaar. Ik heb veel in me leven meegemaakt maar Amerika vond ik toch wel het mooist.
Later in de trein werd ik aangewezen in welke wagon ik mocht zitten. Ik zat bij een meneer van ongeveer de leeftijd van mij. Hij ging me vertellen waar hij heen moest. Hij zei dat hij naar New- York ging. Toen we eenmaal zaten te reiden had ik opeens erg veel verlangen naar Amerika.
Ik kreeg koffie en brood aangeboden, daarna ging ik slapen. toen ik weer wakker werd waren we er bijna we hoefden nog maar een half uur te rijden. uit eindelijk waren we aangekomen ik had toen ik thuiskwam een erg leuke vakantie gehad!

Ontwerp door Willem Verweijen