Tim v d Oest

53 jaar - havo

0
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Tim v d Oest (53 jaar)

? stemmen

Stan de man’s quest voor kaas

Stan de man’s quest voor kaas.
Ik werd wakker op een vreemde plek, IN DE GEVANGENIS OM PRECIES TE ZIJN!!! Toen besefte ik dat ik zin had, zin had in kaas! Maar hoe kwam ik hier? Had ik soms te veel bier op vast wel. Ik liet een grootte boer en toen rook ik het: bier. Ik moest ontsnappen maar dat had natuurlijk geen waarde zonder kaas. Opeens schoten er zoveel vragen door mijn hoofd. Waarom was ik hier, hoe wisten ze mijn naam en waarom was ik naakt? NAAKT?! Toen wist ik het. Ik zat weer in zo’n verhaal van Tim. Maar hoe wist hij mijn zwakheid voor bier. Ik moest kaas vinden anders verhongerde ik. Het eten hier kon je niet eens aan raken of je viel al flauw. Ik kreeg een tip van een gevangene die in de keuken werkte dat er in de keuken kaas was. Het koste maanden van plannen. Eerst zou ik de sleutel van de bewaker stelen dan zou ik via de ventilatieschacht naar de keuken gaan s ’nachts natuurlijk. Ik voerde mijn plan uit maar toen ik bij de keuken was hadden ze geen kaas. Ik besloot een lepel te pakken en te ontsnappen. Toen ik ver de tunnel in was stortte hij in. Ik moest snel graven voordat mijn lucht op was ik zag licht en voelde hoe frisse lucht mijn longen ademde. Ik was ontsnapt. Maar helaas zonder kaas 🙁
-=l Einde l=-

Ontwerp door Willem Verweijen