jort keppel

20 jaar - vwo

4
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

jort keppel (20 jaar)

? stemmen

wraak

wraak

Ergens in een land hier ver vandaan, in een vredig dorp liepen dorpelingen rustig buiten door hun woonplaats zonder enige zorg dat er een aanval van de vijand kon komen, want ze hadden een aardige sterke verdediging waaronder: boogschutterstorens, kanonnen, mortieren en lucht afweren. Ze hadden ook nog wat verborgen vallen zoals: bommen, veervallen, reuzenbommen, verborgen Tesla’s en skelettenvallen. En ze hadden al heel wat aanvallen van andere mensen gehad. Meestal overwonnen ze dat, maar soms verloren ze ook, en dan worden er allerlei grondstoffen gestolen zoals: elixir, goud, trofeeĂ«n en edelstenen.
Op een dag zaten de legerkampen helemaal vol met troepen, klaar om aan te vallen, in het legerkamp zaten 6 reuzen, 11 boogschuttermeisjes, 20 barbaren, 2 muurbrekers en 5 kobolden goed getraind voor de aanval van hun leider. Plotseling hoorden de troepen een wagen aankomen met daarop de versterking van de clanleden, wat een verassing! Op de kar zaten 3 boogschuttermeisjes niveau 5, 3 barbaren niveau 6 en een tovenaar niveau 5, de troepen waren vooral van de tovenaar verrast omdat ze nog niet eens van het bestaan van een tovenaar af en ze hadden er nog nooit een gezien, en al helemaal niet eentje van niveau 5. De clanversterking werd naar het clankasteel gebracht. De rest van de dag praatten de troepen de hele dag over de clanversterking en vooral over de tovenaar die had verteld dat hij Marco heette, een van de kobolden was heel snel naar de kar toe gerend en had gevraagd hoe hij heette.
Die nacht toen iedereen sliep (behalve de verdediging want die sliepen nooit allemaal) kwamen er opeens vijandelijke troepen vanuit het noorden naar het dorp toe, het waren vooral barbaren en boogschuttersmeisjes niveau 2. Het hele dorp sloeg alarm en de verdediging kwam in stelling, ze wachtten tot dat de troepen dichtbij genoeg waren en dan begonnen ze te schieten. De bewoners en de troepen van het legerkamp moesten schuilen in de schuilkelder onder het stadhuis en wachten totdat de aanval over was, het enige wat ze hoorden waren de schoten van de kanonnen en soms de oorverdovende knal van de mortier. Plotseling hoorden ze het geluid dat de clantroepen uit het kasteel kwamen en de strijd meestreden…
De volgende ochtend zagen alle dorpsbewoners en de leger troepen wat de schade was. Het dorp was helemaal stuk. De leider had besloten om de aanvaller terug aan te vallen, ofwel wraak nemen.
Uit het clankasteel was alleen Marco nog over, de boogschuttermeisjes en de barbaren waren allemaal gesneuveld, jammer want die kwamen best goed van pas in de strijd tegen de aanvaller, maar een tovenaar niveau 5 is ook goed
Die middag gingen de troepen op weg naar de aanvaller, het was een lange reis langs allemaal gevaarlijke obstakels, als eerste moesten ze bij het strand per boot naar de overkant varen, een paar barbaren en kobolden vielen in het beging van de boot af en waren toen kletsnat, iedereen lag in een deuk. Na de boottocht moesten ze nog een week lopen langs ravijnen, kloven, hoge bergen gletsjers en dwars door donkere bossen heen waarbij ze een makkelijke prooi waren van rovers, jagers en trollen. Maar de reuzen schrikken alle vijanden af dus de troepen waren heel erg veilig, uiteindelijk kwamen ze aan bij het andere dorp, iedereen maakte zich klaar voor de strijd: de reuzen voorop als een schild, daarachter de muurbrekers om de muren stuk te maken, daarachter de barbaren om de reuzen rugdekking te geven, daarachter de boogschuttermeisjes om de barbaren rugdekking te geven en om alles wat de troepen overlieten stuk te maken, en als laatste de kobolden omdat die het kwetsbaarst zijn en die zijn snel om alle elixir en goud te pakken, de clantroepen konden overal geplaatst worden.
Na een paar minuten was het gevecht al vol aan de gang, het leek erop dat de troepen aan het winnen waren Marco was nog niet dood de reuzen hadden een soortgenoot verloren, de barbaren waren op 6 na nog allemaal levend, de kobolden allemaal nog levend, bij de boogschuttermeisjes waren er nog maar 4 over, maar de helft van het dorp was al stuk, maar toen, een veerval! 3 reuzen waren uitgeschakeld, dat was een zware tegenslag, maar Marco en de rest waren er van overtuigd dat ze zouden winnen, en ja de troepen wonnen, 100%, perfect, heel veel elixir en goud gestolen.
Toen de troepen weer thuis kwamen konden er meteen weer mortieren en kanonnen in de bouw en leefde het dorp weer lang en gelukkig

einde

Ontwerp door Willem Verweijen